České taneční v roce 2010

By Anonym - Posted on 10 Leden 2010

Vážení tanečníci a tanečnice.

Na přání začínají naše taneční už v lednu 2010, ve Slovanské besedě v hotelu Post, Drachengasse 3.

Začínáme 11. ledna a budeme se scházet jako vždy v pondělí.
Začátek pro začátečníky 19:00, pro pokročilé 20:30.

Taneční se budou konat pravidelně až na malé výjimky, kdy nebude taneční sál k dispozici. Včas vás upozorníme, v případě nejistoty můžete zavolat na číslo: 0676 6903144.

Po zkušenostech z minulého roku upozorňujeme na to, že první dva pondělky budou tzv. „zkušební“, později můžeme přibírat nové adepty tance jen po vzájemné domluvě. Místnost ve Slovanské besedě v hotelu Pošta nám dává k dispozici spolek České srdce bezplatně, proto i naše taneční jsou volně přístupná pro všechny zájemce, kteří se chtějí naučit nebo zdokonalit v tanci v přátelském, česko-slovenském prostředí.

Těší se na Vás Viktor, Anička a Katka z divadelního spolku Vlastenecká Omladina

Tagy

Chybí slečny k tanci, prosím přijďte některá

Byla jsem se tam podívat a koukala jsem, že je tam málo mladých slečen pro čekající kluky. Magda

Byli jsme tam včera. Trochu nám trvalo než jsme to našli,recepční v hotelu nás odbyl : Druhé patro úplně vlevo. Na těch dveřích je Notausang a mají zámek. Z boční strany do hotelu Post je to snažší. Ve výtahu je cedulka Česká beseda. Vemte si nějaký nápoj s sebou,protože v baru se nenalévá. Sklenice jsou, ale něco na uvolnění nohou doporučuji.
Tak zase v pondělí od 19 hodin a pro pokročilé ještě dále.

Právě jsem se zde dozvěděl, že začíná Český taneční kurz pro začátečníky ve Vídni a já bych chtěl moc jít, ale nemám partnerku. Najde se jedna štíhlá Moravská slečna, která by se taky chtěla učit tančit. Najdu-li tě, budu moc rád. Já 34/185štíhlý, tišší, svobodný, bezdětný. wien25()seznam.cz Spěchá

Byli jsme tam včera s partnerkou. Marně tam vyhlíželo tanečníka asi 5 žen. Tak nehledej a přijdi v pondělí. Učili jsme se zatím Waltz,Qikstep a vídeňský valčík v pravo.

Docela dost podminek na splneni a jeste specha ;-)